Original Hardhout

Overzettreden die door het gebruik van een massieve eiken toplaag een natuurlijk houten structuur en warmte uitstralen. Robuust en sterk. Onze eigen productie is de waarborg voor optimale kwaliteit en vele kleur mogelijkheden. Doordat wij zelf de treden afwerken met hoogwaardige vloerolie is iedere kleur mogelijk. Van White Wash tot Black Oak en alles ertussenin. 

 

Traprenovatie hardhout naturel    

De voordelen van onze Original Hardhout zijn:

 • Geluiddempend verlijmd  
 • Zeer geringe werking, door speciale constructie
 • Compleet afgewerkt in hoogwaardige kleurolie
 • Lange levensduur, 30 jaar en meer
 • 15 jaar garantie
 • Patentlijst (= onderzijde van de neus) ook massief bekleed
 • Extra veiligheid door antislipprofiel
 • Speciale aansluiting met overloopvloer
 • Ook wangbekleding, spil, traphekjes en trapleuning
 • Stevige, oersterke constructie


      "Zelf doen kan ook. Bestel nu!"

 


Omschrijving hardhouten traprenovatie

Massief hout, type Original 710 is een voorgefabriceerde overzettrede met een basis van 12 mm berken multiplex en een toplaag van 6 mm massief hardhout.

Onder de 71 mm hoge neus van iedere trede verlijmen wij standaard een massief eiken patentlijst, voor verfraaiing bij het omhoog kijken en om de trap een compacte, massieve degelijkheid te verschaffen die gemakkelijk schoon te houden is, ook op de moeilijke plekjes.

De aangebrachte kleurolie is van een hoge slijtvaste en stroeve kwaliteit met een lang werkende kleurverdieping. Verkleuring door directe invloed van zonlicht is helaas niet te voorkomen.
Aan de voorzijde van iedere trede zorgt een zwart rubberen antislipprofiel voor extra veiligheid. Antislip


Garantie

De garantie van 15 jaar op slijtage is bij deze geoliede treden alleen van toepassing als afhankelijk van de gebruiksintensiteit, twee tot vijf keer per jaar onze Leha conditioner OH25 wordt aangebracht. Voor een gezonde leefomgeving en om natuurlijke producten zoals massief hout en plaatmateriaal in goede conditie te houden is het noodzakelijk de luchtvochtigheid in de betreffende ruimte tussen de 40% en 60% te houden. Het is een goede zaak om de luchtvochtigheid middels een digitale hygrometer blijvend te controleren. Deze hygrometers zijn tegenwoordig voor enkele tientjes overal te koop.
 

Alle traprenovaties van De Cascadoor worden met de hoogst mogelijke zorg uitgevoerd en met de beste voor dit doel ontwikkelde lijmen verlijmd. Door te kiezen voor een hoogwaardige blijvend flexibele verlijming kunnen de overzettreden het buigen van de treden door invloed van soms forse gewichten, probleemloos jaar na jaar opvangen. Tevens staat deze flexibele verlijming in combinatie met de extra 20 mm deklaag garant voor een goede geluidsdemping. Vooral het dreunen en kraken van de treden bij zwaar gebruik wordt tot een minimum gereduceerd. Alleen door gebruik te maken van deze hoogwaardige materialen kunnen wij een persoonlijke garantie geven van 15 jaar op de constructie, verlijming, slijtage en montage door De Cascadoor. Beschadigingen door harde of scherpe voorwerpen valt niet onder de garantie.

Traprenovatie webwinkel

Foto's Original Hardhout