Traprenovatie

Door een traprenovatie van De Cascadoor krijgt uw trap een tweede leven. Wij kiezen voor kwaliteit en eigen productie van de houten traptreden waar wij al jarenlang ervaring in hebben. Door uw trap te renoveren met onze hoogwaardige én compleet afgewerkte trapbekleding materialen kiest u voor zekerheid. En wordt uw trap een prachtig tijdloos meubelstuk. U kunt kiezen voor een doe-het-zelf traprenovatie, of vakkundig door ons laten monteren.

Professionele verwerkers kunnen rekenen op extra ondersteuning en nog scherpere prijzen.

Original Hardhout

Traprenovatie in eikenhout, compleet afgewerkt in vele kleuren, oersterk en met antislip profiel. Door eigen productie: flexibel en scherp geprijsd.
Ons instapmodel onbehandeld al vanaf € 39,50 per trede

Meer informatie »

Gold Laminaat

De laminaat overzettreden zijn voorzien van een duurzame antislip toplaag en daardoor geschikt voor intensief gebruik en jarenlang plezier.

Meer informatie »

Doe het zelf traprenovatie

Traprenovatie materialen voor de ervaren klusser. In laminaat of hardhout. Door eigen productie, de beste en goedkoopste hardhouten treden van Nederland. Alles online te bestellen in de webwinkel.

Meer informatie »

De traprenovatie specialist, al meer dan 20 jaar ervaring.

De Cascadoor heeft zich gespecialiseerd in het renoveren van trappen door middel van overzettreden. Dichte of open trappen, met of zonder wangen, een nieuwe leuning erbij of de hele trapopgang bekleden. De diverse modellen hout of laminaat bieden een breed bereik aan mogelijkheden:

  • Gesloten en open trappen
  • Klassiek of modern
  • Bijpassende stootborden of juist afwijkend
  • Wangen mee bekleden
  • Vloerdelen in gelijke kleur en kwaliteit als de traprenovatie
  • Traphekjes en leuning in gelijke kleur en kwaliteit
  • Vele extra mogelijkheden

Nog een paar zeer belangrijke voordelen:

  1. Geen hak- en breekwerk, alle zaagwerkzaamheden worden buiten gedaan
  2. In 1 of 2 dagen klaar
  3. Uitgevoerd door onze eigen ervaren vakmensen

Bij De Cascadoor is het bijvoorbeeld ook mogelijk een bijpassende trapkast bij uw traprenovatie te laten maken. Of een prachtige vloer van hetzelfde hout of laminaat voor op uw overloop of in de hal. Staat uw trap in de woonkamer dan maakt een vloer in de kamer gelijk aan uw trap, het totaal beeld helemaal af.

Wij zijn niet alleen al jarenlang gespecialiseerd in traprenovatie, ook vloerrenovatie voeren wij al 20 jaar uit. Voor een traprenovatie kunt u in onze showroom vele voorbeelden zien, of een afspraak maken om bij u thuis de modellen te bekijken. Wij komen graag bij u langs met de verschillende kleurstalen om de mogelijkheden te bespreken en u een vrijblijvende offerte aan te bieden.
 


Doe het zelf traprenovatie

Voor de ervaren klusser is het ook mogelijk zelf de trap te renoveren. Wij bieden in onze webwinkel alle materialen voor de trapbekleding, waaronder alle extra benodigdheden zoals lijm, kit en een professionele trapspin voor het lastige meetwerk. U hoeft dus niet ook nog langs de bouwmarkt. Alles in 1 keer te bestellen en na afhalen of levering kunt u gelijk aan de slag met de traprenovatie.
In Gold laminaat en Original hardhout mogelijk en zelfs met alle benodigdheden voor prachtige trapverlichting. Graag meer uitleg over een doe het zelf traprenovatie kunt u hier vinden. En mocht u toch tegen een probleem aan lopen dan kunt u hier contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

Traprenovatie webwinkel

Traprenovatie video

Bekijk de video om te zien hoe een traprenovatie gedaan wordt!

10, 20 of 25 jaar!

Op alle producten van De Cascadoor zit 10 jaar garantie. Eventuele verlengde fabrieksgarantie staan bij de producten vermeldt.

informatie en voorwaarden »