Recensies

Jan de Boer

Mijn vloer ligt er mooi in, bedankt voor de service en de onderhoudstip.

vr. groet

Jan de Boer

De heer en mevrouw Otter

Op 11 en 12 februari is er bij ons een traprenovatie uitgevoerd, en een kast geplaatst in de slaapkamer door, Arthur en Ron.

Hiermee wil ik laten blijken dat wij zeer tevreden zijn met zowel de kast als de traprenovatie. Beide heren hebben goed werk geleverd en de samenwerking  was ook prima.

Nogmaals mijn complimenten voor dit keurige vakwerk,  van een zeer tevreden klant.

Dhr. R Bakker

Had ik dit maar eerder gedaan. Wat een mooi resultaat. De traprenovatie in Vilnis eiken staat geweldig. Mijn buren komen ook kijken want die vinden vooral de RVS leuning zo mooi.

Janneke van Riel

Mijn trap heeft een facelift gehad. Mooi werk geleverd door Ron, jammer voor hem dat het een beetje laat werd, maar het resultaat mag er wezen. De kleur Grijs eiken past prima bij mijn wandbekleding en de verlichting onder de treden heeft vooral savonds een sprookjes achtig effect.  

Mijn complimenten en ik zal jullie zeker aanbevelen.

Janneke van Riel

De heer en mevrouw Otter

Op 11 en 12 februari is er bij ons een traprenovatie uitgevoerd, en een kast geplaatst in de slaapkamer door, Arthur en Ron.

Hiermee wil ik laten blijken dat wij zeer tevreden zijn met zowel de kast als de traprenovatie. Beide heren hebben goed werk geleverd en de samenwerking  was ook prima.

Nogmaals mijn complimenten voor dit keurige vakwerk,  van een zeer tevreden klant.

Dhr. D. Jansen

Wij hebben begin januari onze woonkamervloer laten vervangen voor een brede eiken plankenvloer.  27 cm breed en lichtgrijs eiken. Er was  ons al verteld over de hardheid en vlekbestendigheid van deze Lindura vloeren maar het resultaat is ook echt zo.  Mijn kinderen weten alles te vernielen maar deze vloer lijkt daar totaal geen last van te hebben.

Bedankt voor het resultaat, wij zij er zeer blij mee. 

van Ekeren

Mijn woonkamerwand bekleed. Ik ging voor een behangetje maar kwam bij De Cascadoor tot de conclusie dat  3d. panelen in de beton kleur veel mooier staat.  Mijn visite verbaast zich steeds over het effect en wil aldoor weten waar ik dit gekocht heb.  Mooi hoor. Ga zo door Cascadoor. 

Dhr. P. Verkerk

De Cascadoor levert uitstekende kwaliteit. Vakkundig en service gericht personeel. Ik ben zeer tevreden over mijn traprenovatie, kan iedereen de Cascadoor aanraden.

Dhr. R. Gorthuis

Een aantal weken geleden een prachtige eiken trap renovatie set gekocht, schitterend op kleur geleverd, en zelf gemonteerd. Tussendoor uitstekend geholpen met op dikte maken van de patentlijsten. Nu de trap klaar is, is deze nog mooier dan verwacht geworden. Mooie materialen, uitstekende service, een aanrader.

Dhr. P. Vellekoop uit Wateringen

Het is alweer enige tijd geleden dat U bij mij een complete traprenovatie als doe het zelf pakket heeft geleverd.
Ik vond het een uitdaging om de trap zelf te bekleden met laminaat overzet  treden van Cascadoor alsmede de wangen van de trap.
Nu is hij volledig klaar en we zijn zelf dat het redelijk is gelukt.
Daarom zullen wij, als er vragen zijn van wie heeft dat geleverd U naam Cascadoor zeker doorgeven.
Kortom wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit  van het door U geleverde product.

Dhr. E. Brouwer

In ons huis zijn twee trappen met eikenhout bekleed, waarvan 1 open trap. Werkelijk een metamorfose! Alle vloeren in huis zijn met parket gelegd en er zijn een aantal inbouw kasten geplaatst. Kortom een grote klus. We kunnen niet anders zeggen dat Arthur en Sander gouden handen hebben, meedenken, betrouwbaar, humoristisch en vriendelijk in de omgang zijn en vooral netjes werken. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en kunnen dit bedrijf een ieder met een gerust hart aan bevelen.

Mevr. E. Koster

De zolder met onze cv-ketel en wasmachine was altijd erg rommelig en we konden nooit echt een geschikte kast vinden om dit mooi weg te werken. Gelukkig konden wij bij de Cascadoor een kast op maat laten maken met heel veel mogelijkheden. Zo is alles mooi weggewerkt achter schuifdeuren en hebben we ook nog verschillende vakken en plankjes voor de wasmiddelen enz., ideaal!

Dhr. en Mevr. Van Lint van Schoonheidssalon Jolanda

Wij hebben 2 trappen laten bekleden met overzettreden van massief eiken in kleur White wash ; 3 verlaagde plafonds en een garderobekast laten monteren. Het resultaat ziet er werkelijk fantastisch uit. Alles is netjes gemonteerd en afgewerkt door de monteurs die vakkundig te werk gaan en alles keurig achterlaten aan het einde van de werkdag. Het geleverde materiaal is van hoge kwaliteit. De Cascadoor levert kwaliteit. Absoluut aan te bevelen dus.

Dhr. A. Nordnes

Ik heb het laminaat "doe het zelf, trede over trede trappakket" gekocht bij De Cascadoor en ben super tevreden over de kwaliteit, en vooral de service! De Cascadoor was 50% goedkoper dan een andere firma die een offerte is komen maken (is ondertussen failliet). Dit met hetzelfde materiaal! Ook de service is top! Ik had mij misrekend en had een Wanglat van 2m tekort. Die hebben ze me zonder kosten opgestuurd naar Belgie! Dit noem ik pas SERVICE! Volgens mij de beste op de markt! Mvg, Andy

Fam. Stoop

Wij wonen ruim 2 jaar in onze huidige woning. Op de bovenverdieping lag bij aankoop van de woning in alle kamers een laminaatvloer van de Cascadoor. We zijn er nog steeds heel tevreden over en zijn blij dat de vorige bewoners bij jullie zijn geweest voor het plaatsen van de laminaatvloeren. Het is heel netjes en aansluitend gelegd en zorgt voor veel woongemak. Ook zijn jullie vloeren goed bestand tegen kleine kinderen die met speelgoed etc. spelen want alles ziet er nog uit als nieuw! Bedankt!